Nye afsnit fra 1. december

Så er der ikke lang tid til jul, og det betyder selvfølgelig et helt nyt juleeventyr med Odense ZOOs egne kviknisser, Zoofus & Zoofie.

Afsnittene udgives her på siden og på vores YouTube-kanal hele december.

Pssst! Mens du venter, kan du se eller gense sidste års julekalender på YouTube, hvor de to nisser var på jagt efter en falsk dyrepasser. 

Glæd dig til helt nye afsnit fra 1. december!

1. december

1. december
Zoofus & Zoofie

Mød dem, det hele handler om

Storesøster Zoofie

Zoofie er den cool storesøster, der ved ALT om dyrene i zoologisk have. Hun er måske lidt gammelklog, men det er kun fordi, hun elsker at fortælle sin lillebror alt det, hun ved. 

Zoofies lange fletning kan gemme på lidt af hvert fra zoologisk have, og i bedste ZOO-stil har hun en grøn nissehue, da hun ved, at det var sådan, de oprindelige nissehuer så ud. Så snart hun sætter en fjer eller knogle fast i huen fra et bestemt dyr, ved hun pludselig alt om det dyr.  

Storesøster Zoofie

Lillebror Zoofus

Zoofus er den eventyrlystne lillebror, som elsker fart over feltet. Han er en fræk, men også en modig nisse, hvilket er meget godt, når de to nisser skal bevæge sig rundt i haven blandt de mange vilde dyr. 

I modsætning til Zoofie har Zoofus en rød nissehue, som oven i købet har en helt særlig nissehue-kvast. Normalt er nisser jo usynlige, men når Zoofus trykker på kvasten, vil han blive synlig for mennesker. 

Lillebror Zoofus

Den nye direktør

Hov, hvem er nu det?

Det ser ud til, at Odense ZOO har fået en ny direktør, og det har de to nisser svært ved at forstå, for den nye direktør træffer nogle meget mærkelige og knap så børnevenlige beslutninger. Hvad er den mon af?

Og hvorfor ser hun i grunden så sur ud?

Følg med i årets julekalender hver dag i december på Odense ZOOs YouTube-kanal.

Den nye direktør